Waarom de (bad)slipper bij iedere outfit past! + inspiratie

Ik draag zelf graag (bad)slippers: het is zo makkelijk om aan te doen. Tegenwoordig zie je steeds vaker Social Influencers zoals bloggers, vloggers de trend voortzetten. Bovendien kun je slippers al in verschillende soorten en maten verkrijgen. Wist je dat badslippers tegenwoordig trenditems zijn? Merken zoals Adidas, H&M én Topshop toveren de slipper echt tot een trenditem om. Daarom heb ik een artikel over de badslipper gemaakt! Kijk dus vooral eventjes mee.

Waarom de slipper?

Tegenwoordig heb je verschillende badslippers in alle soorten, maten, en kleuren. Zo kun je onder je favoriete outfit je (bad)slipper dragen! Trends heb je dus ook onder de slipper: waarschijnlijk heb je het weleens vaker gezien. Slippers met verschillende sokken, het is een trend die ik zelf persoonlijk iets minder vind. Waarschijnlijk heb je dit ooit eens een keertje bij je vader, of je buurman gezien ;-).

Toen en nu

Tegenwoordig heb je Social Influencers die de trend uitmaken. Vroeger was de (bad)slipper ook echt voor het zwembad bedoelt, en kon je echt niet aankomen met een outfit met slippers aan. Dat was echt ‘ NOT done ‘ toen der tijd. In de tegenwoordige tijd is de slipper omgetoverd in een echte fashion statement, ook omdat je ze in verschillende soorten kunt verkrijgen.

De bekendste slipper

De Adidas-slipper is wel de bekendste (bad)slipper die er bestaat. Het wordt zelfs gedragen door alle grote sterren zoals: Gigi Hadid, etc. Je kunt de slipper dan ook combineren met een street style outfit, en kan overdag makkelijk gedragen worden. Zo draag ik het het liefst met een ‘ comfortabele ‘ outfit. Iedereen combineert het anders naar de smaak die hij of zij leuk vindt.

Je kunt de slipper goed combineren

Nou past niet iedere kleur, bij iedere outfit. Zelf draag ik de slipper het liefst onder een jurkje (vooral nu: nu het zo warm is!). Slippers zijn gewoon makkelijk te dragen overdag en tijdens deze heerlijke weer buiten. Combineer er op los, en kijk wat het beste bij jou past.

Niet altijd hetzelfde

Zoals ik al zei is de (bad)slipper makkelijk te combineren onder iedere outfit. Je hebt dan ook de traditionele slipper: maar je hebt ook slippers met verschillende kleuren, accessoires, gespen etc. Nou heb ik zelf slippers met diamantjes en slippers met bloemetjes in koper. Ga een niet voor de traditionele slipper maar probeer ook eens een andere slipper te passen: je hoeft het niet iedere dag te dragen. Meerdere slippers is altijd leuk om te hebben. Vooral wij vrouwen vinden het leuk!

 

Draag jij het liefste slippers? Zo ja, hoe combineer je dat?

#, #