Ik mag een van mijn volgers blij maken met een Tropilex-Hangmat! + Review

Ik kreeg laatst een leuk mailtje van de Hangmattengigant, een bedrijf waarvan mijn hartje harder gaat kloppen. Ze hebben serieus hangmatten in alle soorten en maten. Zo kreeg ik weer de vraag of ik zelf een leuke hangmat mag uitzoeken, én ik mag er dus ook eentje weggeven! En niks is zo leuk dan mijn eigen volgers blij te maken.

– de producten die in dit artikel worden vermeld, zijn gekregen en kan externe links bevatten. zie: disclaimer voor meer informatie.

 

Het is alweer een tijd geleden dat ik een hangmat mocht weggeven, ik heb er van Tropilex in totaal al twee weggegeven en van Luilak ook één. Vandaag gaat het over de Tropilex Hangmatten: het leuke is dat ik er ook eentje aan jullie mag verloten met de beste en leuke reactie.

Maak kennis met Tropilex

Tropilex is een hangmattenmerk, die u via Hangmattengigant kunt verkrijgen. Zo kreeg ik laatst mijn hangmat naar keuze binnen die ik graag binnenkort ophang. Het leuke is dat als je via de Hangmattengigant besteld die je bestelling bezorgt binnen 1 á 2 dagen. Zo hoef je niet lang op je nieuwe aanwinst te wachten.

Keuzestress op Hangmattengigant

Je kunt via de Hangmattengigant verschillende soorten en maten qua hangmatten verkrijgen, zo hebben ze originele Hangmat maar ook een Hangstoel. De hangstoel vindt ik persoonlijk erg leuk later voor in een kinderspeelkamer, of een hangmat die je in je tuin of balkon (ligt eraan hoe groot) kunt hangen. Zo kun je heerlijk wegdommelen in je hangmat met bijvoorbeeld een tijdschrift.

 

 

Zo zag ik ook een Hangstoel met ruimte voor je voeten, chill!

Zelf heb ik inmiddels een aantal hangmatten in mijn bezit, maar ik koos deze keer voor een hangstoel. Toch net iets anders: rechtop zitten is wat mij betreft iets beter. Maar dat is voor iedereen natuurlijk persoonlijk. Ik ben blij: de kwaliteit is goed, en de hangmatten zijn erg stevig. De hangmatten worden goed verpakt verstuurd: je kunt zeker wel het verschil zien met andere merken. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst! en nu mag ik mijn volgers blij maken:

Hoe doe je mee?

Like mijn Facebook-pagina: www.facebook.com/mellaahcom (on-volgen heeft geen zin, ik kan het terugvinden)

Laat weten welk artikel je het leukst vindt van mijn blog: alleen echte volgers kennen mijn blog uit duizenden 🙂

Waar moet je op letten?

Laat in de reacties u e-mailadres achter zodat ik je na afloop kan mailen.

Geef e.v.t. al achter naar welke hangmat je keus naar uit gaat: klik hier voor de hangmatten van Tropilex.

Dit NIET

A.U.B. geen smeekbedes, een serieuze reactie heeft naar mijn mening meer potentie.

Begin volgende maand 10 oktober 2017, kies ik de winnaar uit en ontvangt de winnaar/winnaresse een bericht in haar inbox en maak ik het bekend via mijn Facebook-pagina.

#, #

18 reacties

 1. Gestemd op je: allang gedaan
  Volg je; al een flinke tijd
  Leukste blog: over puitjes uitknijpen!!! Heb gelijk al die tools via Ali besteld want ik ben een diehard uitknijper

  Geen smeekbede hier: ik hou gewoon van chillen in hangmatten en wil er ook een thuis

  Beantwoorden
 2. Wat een fijne actie! Ik vind je blog over DIY met Washi tape inspirerend! <3 Kunnen we hier zeker toepassen hier 🙂
  Ik volg je op FB en heb natuurlijk gestemd.
  Maak graag een kansje voor onze kapoen 🙂

  Beantwoorden
 3. Wat een leuke actie ik volg je blog voornamelijk voor de tips en trics.

  Natuurlijk even op je gestemd! En mocht ik winnen dan ben ik ook wel heel benieuwd naar zon hangstoel

  Beantwoorden
 4. Uiteraard heb ik gestemd! Een hangmat lijkt me heerlijk relaxed, ik doe graag mee omdat ik die relaxmomentjes goed kan gebruiken 😉 Je persoonlijke blogs vind ik het leukst en je blogs over producten die je hebt getest.

  Beantwoorden
 5. Wat super leuk na jaren in flat gewoond te hebben nu eindelijk een huisje. Met Hangmat Margarite zie ik mij in de zomerse dagen wel liggen.

  Beantwoorden
 6. wauw vandaag ben je gaan volgen.
  hoefde ik niet lang over na te denken.
  LEUK LEUK kennismaking.
  ik doe mee voor de chillhangmatvoor mijn 3 kinderen!

  Beantwoorden
 7. Dionne van der Kooij 24 september 2017, 19:02

  Ik ben een nieuwe volger, maar vind het leuk om nieuwe verfrissende bloggers te volgen. Kan je nu dus nog niet echt zeggen welke ik het leukste vind want ben nog niet klaar met lezen. ik doe wel graag mee voor de een mooie familie hangmat. Waar ik een rust momentje voor en met onze tweeling en hun oudere broer kan creëren. Maar ook om even samen met mijn man heerlijk even samen in te hangen . En voor ons ook een rust momentje je maken na een drukke dag.

  Beantwoorden
 8. Super vet om onze ruimte straks mee af te maken. We hebben nog 1 hoekje was van we niet weten hoe we dit moeten inrichten. Laten we er een lounge hoek van maken in boeddhistische spa style!! Stromend watervalletje, bamboe style en deze super vette winactie mag dan niet ontbreken. Ik waag een kansje zodat wij in style een tuinparty kunnen gaan geven. Zag al veel meer leuke blogs die me inspireren in het dagelijks leven. Ik volg!

  Beantwoorden
 9. Hoi Mellanie,
  Leuk dat je een actie hebt waarbij je je lezers een hangmat mag geven! Ik doe ook graag mee natuurlijk!
  Zelf vind ik je artikelen over PTSS en angststoornissen het interessantste. Het is heel moedig van je om er zo open over te praten en hierdoor ben je een inspiratie voor anderen! Daarnaast zorg je ervoor dat mensen er wat van leren, wat weer helpt om eventuele taboes te doorbreken! Ga zo door! Ik leer graag van je!
  Natuurlijk heb ik ook even gespiekt op de site van de Hangmatgigant en ben ik helemaal enthousiast geworden van de vrolijke kleurtjes van de Amazonas hangstoel Brasil Rainbow! Je hebt me helemaal overtuigd van een hangstoel, vooral omdat ik maar een heel klein tuintje heb, dus daar zou hij prima inpassen!
  Nog veel succes en plezier met het schrijven van je volgende blogs!
  Groetjes, Lisa
  PS: ik had je al geliked op Facebook! 🙂

  Beantwoorden
  1. Oh oeps! Ik heb iets te enthousiast doorgeklikt op de website haha! (Ik ben bij de andere hangstoelen terecht gekomen). Qua Tropilex hangstoel is de Trinidad Sunny de vrolijkste! 😉

   Beantwoorden
 10. Wat een leuke winactie. De hangstoel bermuda fire vind ik echt geweldig. Lijkt me heerlijk onder ons afdak om heerlijk te genieten. Ik vind de artikelen over de producten van de action altijd erg leuk om te lezen en vooral om ideeën op te doen 🙂

  Beantwoorden
 11. Ik doe ook mee met deze winactie. Zelf ook wel eens winactie met deze zelfde gedaan, maar zelf dus niet in het bezit van een hangmat, mijn kinderen vinden dat heel ‘stom’. Haha. Ikles altijd graag jouw diy artikelen, omdat je zo ontzettende leuke dingen maakt en het zo uitlegd dat ik het ook snap.

  Beantwoorden
 12. Yessica leidner 11 oktober 2017, 06:04

  Hoi ik zou heel graag mee willen doen ik weet niet of je al iemand heeft uitgeloot
  zoniet dan zou ik heel graag mee willen doen ik ben net je blog tegen gekomen via zo winactie
  ik volg heel veel blogs en ik ga je zeker volgen ik ga nu eventjes lezen wat je allemaal heb geschreven erg benieuwd ik like effe gelijk je fb page instagram en Twitter en jou youtube kanaal ga ik gelijk abonneren

  Mijn fb kanaal is jessica Jill John Leidner
  En Twitter Yessicakoot1
  YouTube Yessica Leidner
  Instagram yessicaleidner

  Beantwoorden
 13. Leuk heel graag zou heel graag die roze willen winnen voor mij dochtertje jill Wat zou ze blij zijn erg leuk voor sinterklaas cadeau

  Beantwoorden

geef jou mening

*

*