Een leuke DIY voor goedkope visitekaartjes!

Iedereen heeft ze wel: Visitekaartjes, vooral bloggers. Maar wat als je nog geen visitekaartjes hebt maar je hebt het geld niet voor dure drukwerk? Dan heb ik vandaag voor jou een oplossing! Ik leg jullie mijn manier uit voor voordelige visitekaartjes, die je in grote getalen uit kunt printen! En natuurlijk in je eigen smaak, wil je ook goedkope Visitekaartjes? Of heb je nog geen visitekaartjes? Hoe doe ik dat dan? Kijk dan snel even mee!

– de producten die in dit artikel worden vermeld, zijn gekregen en kan externe links bevatten. zie: disclaimer voor meer informatie.

 

Visitekaartjes

Niet iedereen heeft Visitekaartjes, ik heb wel visitekaartjes. Maar hiervoor heb ik vaker visitekaartjes gemaakt op een goedkope manier, deze manier wilde ik eerst altijd voor mezelf houden maar ik vind het leuk om hem samen met jullie te delen. Waarom? Omdat ik het een leuke, maar simpele DIY vind. Enigste wat je moet hebben is een HP Printer en een Lamineerapparaat die je al voor 14 en 62 euro kan krijgen! Benieuwd hoe ik de Visitekaartjes heb gemaakt? Kijk dan vooral even verder:

 

IMG_5302

HP Envy 5530

Laatst kreeg ik een Printer van HP printer opgestuurd om te reviewen voor mijn blog. Ook neem ik deze printer met jullie door, maar ik deel ook deze leuke DIY. Wie wil nou niet goedkope visitekaartjes? Zo kan het ook!

De HP printer vind ik supermooi en er zitten vele opties op: je kunt ermee Scannen, natuurlijk printen. En op afstand printen, deze optie vind ik zelf erg makkelijk omdat ik deze zomer heel veel evenementen heb en dat kan ik zo met een mailadres op afstand me belangrijke opdracht printen. Ik kreeg een HP ENVY 5530 opgestuurd, het nieuwste van het nieuwste en ook niet heel duur. Je hebt de printer al voor € 62 euro in alle elektronica winkels.

Ik zal jullie iets grappigs vertellen: Ik stond laatst dus in de winkel om een nieuwe printer te halen, ik stond precies bij deze printer maar besloot hem toch niet te halen, wat gek is omdat ik speciaal voor een printer naar de Media Markt langsging. En 2 weken later ontvang ik een mail om een printer van HP uit te testen. Nou wist ik niet om welke printer het ging, en zag ik dat pas toen hij binnenkwam. Hoe toevallig?!

 

IMG_5293

IMG_5348

Hoe maak je de visitekaartjes?

Simpel: je koopt een Lamineerapparaat bij de Action van € 14,99? ( Kan nu ook goedkoper zijn! ), die kun je vinden bij de kantoorartikelen. Hij is ook heel erg handig voor andere belangrijke papieren. Je zoek leuke Visitekaartjes op het internet, je kunt ook in Word zelf geloof ik terecht voor kant-en-klare Visitekaartjes. Ik besloot mijn eigen Visitekaartjes te ontwerpen, zo besloot ik voor een simpel ontwerp te gaan. Maar je kunt ook een uitbundig ontwerp kiezen bijvoorbeeld op Creative Market.

 

Printer

IMG_5345
De linkse is een test papier, dit doe ik express want de eerste gaat ALTIJD fout. Ik denk dat het komt omdat de Lamineerapparaat toch niet goed warm is, er staat dan van wel.

 

IMG_5336
Je moet ze eerst op maat knippen, dan in het Lamineerpapier leggen en daarna weer knippen. Het is een werkje: Maar dan heb je ook wel wat! TIP: Knip ze niet te ver op de rand, dan komt er lucht tussen en vallen ze er weer uit.

 

IMG_5349
Tadaaa!

 

Je print je Visitekaartjes met je HP Printer, en knip dan de visitekaartjes op maat. Je stopt de Visitekaartjes tussen het Lamineerpapier dan is het een kwestie met het op maat knippen van de Visitekaartjes. Zo maak je je eigen Visitekaartjes. En het is natuurlijk helemaal niet duur, bovendien kun je je er zoveel maken zoals je zelf wilt.

Prijzen & Links:

€ 62 / o.a. hier: Media Markt

Als jullie ook deze DIY willen gaan maken stuur mij dan een Tweet of een Foto via Instagram.