Hoe het nu met mij gaat

Het is alweer een tijdje geleden hoe ik schreef hoe het met me ging. Ook heb ik al een tijdje niet meer over mijn paniekaanvallen en ptss gepraat. Ik kreeg de laatste tijd weer de vraag hoe het nu met me ging. Op dit moment zit ik ziek achter mijn pc te bloggen. Mijn blog gaat boven alles ondanks ik ziek ben. Me mails moeten ook beantwoord worden en mijn blog is ook nog niet af.

Paniekaanvallen en PTSS
Met mijn paniekaanvallen gaat het op dit moment wel alleen met mijn PTSS heb ik nog wel last ik kom nu het winter is ook minder buiten dus dat is wel lastig. Ook al wil ik heel graag verder doe ik nu gewoon mijn ding en wacht af.

Rijlessen en Afrijden
Deze week zal ik eigenlijk elke dag rijlessen nou is dat niet helemaal gelukt. Maandag heb ik wel ”gerijlest” en Vandaag wil ik ook gaan rijlessen. Maar omdat ik me onwijs ziek voel ook steeds eng in me hoofd vondt ik het niet verstandig om te gaan rijden. Ik baal ervan dat ik nu ziek ben want volgende week moet ik gaan afrijden… Het kijken gaat nog niet helemaal goed, dus dat kan beter.

Maar volgende week heb ik paar dagen voor mijn examen lessen gepland, hopelijk gaat het dan beter. Ik ga mijn best doen!

Slecht nieuws
Begin van deze maand hoorde ik slecht nieuws. Mijn moeder moet opgenomen worden in het ziekenhuis mijn wereld stond even stil. Ook omdat ik mijn moeder nooit in een ziekenhuis heb zien liggen, denk ik dat ik het niet aan kan om mijn moeder zo te zien liggen.

Het is ook nog eens een operatie met risico’s, toen ik het hoorde moest ik de volgende dag rijlessen ik was er zo met mijn hoofd niet bij dat ik bijna overal vergat te kijken en zelfs bijna een ongeluk heb gehad. Ik wist eigenlijk dat ik niet moest gaan rijlessen maar toch deed ik dat. Ook was ik het vergeten om dit te vertellen aan mijn rij-instructeur waardoor hij natuurlijk ontrevreden was (Logisch!) waardoor ik me ook onzekerder ging voelen. Achteraf heb ik dit alsnog verteld.

Ondanks dat probeer ik sterk te blijven, maar ik blijf altijd bloggen!

Liefs xo

#