Wat zijn mijn doelen voor de aankomende maanden?

Toen ik mijn blog begon had ik het heel vaak over mijn eigen gezondheid, mijn doelen en to-do lijstjes. Dit werd heel vaak bekeken omdat ik last heb van mijn PTSS en Paniekaanvallen. Maar wat zijn eigenlijk mijn nieuwe toekomstplannen voor de maand MAART en (aan)komende maanden? Ik stel mijn doelen bij in dit artikel, kijk je mee?

* de links zijn gesponsord. Klik hier voor meer informatie.

Blog Lay-out

Zoals je wel merkt als je mijn blog vaker leest heb ik de laatste twéé maanden mijn lay-out 2 keer gewijzigd. Dit deed ik omdat ik een perfecte lay-out zag en mijn dromen wilde navolgen, nadat ik het had veranderd merkte ik dat sommige dingen niet goed werkte zoals mijn artikels zelf. Daarom heb ik het weer teruggezet naar mijn ‘eigen’ gemaakte lay-out en heb daar een aantal leuke functies aan toe gevoegd. Maar wat is er nou eigenlijk veranderd?

  • Logo veranderen ( ik ben nog aan het vogelen naar een perfect logo, maar voor nu is hij goed genoeg ).
  • Tegenwoordig vind je onder een Review Artikel een box waarin je kunt stemmen of je de review goed genoeg vindt óf je misschien zelf het product goed genoeg vindt. Leuke functie toch? Dit wilde ik al een tijdje omdat je tegenwoordig sneller door scrolt.
  • Midden in een artikel vind je een ‘bekijk meer’ box waarin je nog ‘meer’ vindt dus óók oudere artikels.

MBO studie afgerond?

Omdat ik natuurlijk over mijn toekomstplannen moet nadenken, ben ik laatst verder gegaan met mijn mbo-studie waar ik even een tussenstop had gemaakt. Ik kan alvast vertellen dat ik op 9 van de 10 vakken ben geslaagd, mijn laatste examen moet ik op locatie doen (ergens in Nederland) en dat is over 2 weken al… spannend! Gaan jullie duimen voor me? Als ik mijn mbo-studie eenmaal in de ‘pocket’ heb zoals ze dat zeggen moet ik ook gaan nadenken over de toekomstplannen voor mijn blog:

Toekomstplannen

Nou wil ik het graag over de toekomstplannen van mijn blog hebben. Ik wil natuurlijk uiteindelijk iets beginnen voor mezelf; maar er zijn verschillende dingen waaraan ik moet denken als ik dat wil doen.

Ik heb natuurlijk in het verleden mijn eigen webdesign bedrijf gehad; superleuk alleen de administratie (boekhouding) is niet 1,2,3 gedaan en je kunt het in het begin ook niet uitbesteden omdat je met een bepaald bedrag begint. Doordat ik toen webdesign deed weet ik dat meerdere dingen niet zo snel zijn geregeld zoals je Arbeidsongeschiktheidsverzekering (ook wel: AOV).

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Maar wat als ik nou echt ziek wordt en/of in het ziekenhuis beland? Allemaal dingen waaraan je moet denken als je voor jezelf gaat beginnen. Zo ontvang je inkomen als het even niet loopt zoals je had gehoopt. Als je werkeloos wordt wanneer je een werknemer bent bij een werkgever, wordt je loon vaak gewoon tot ongeveer 70% uitbetaald. Als je ZZP’er bent moet je hier zelf voor zorgen. Wanneer ik een AOV afsluit, dan wordt mijn inkomen ook tot een bepaalde hoogte verzekerd waardoor ik niet in de problemen kom. Als ik voor mezelf begin, wil ik wel een AOV afsluiten. Ik kan het mezelf niet veroorloven om zonder inkomen te zitten als ik voor mezelf zit.

Je hoort het al; veel om over na te denken. Maar eerst natuurlijk over 2 weken mijn mbo-studie halen, dit is zo belangrijk voor mij waar ik me nog meer bezig hou zie je in het artikel over mijn to-do lijstje.

 

Wat zijn jouw toekomstplannen? En stel jij doelen voor jezelf?

#